.UTBILDNING

UTBILDNING

AFROHÅR KURSER

"Att lära sig saker handlar om att plötsligt förstå något man alltid förstått, men på ett nytt sätt"-Doris Lessing

Tack för Er som visat intresse inom utbildning av afrohår!
BHC erbjuder olika kurser inom frisering av Afrohår.
Är DU intresserad av att gå någon av nedanstående kurser?
Maila namn och telefonnummer till afrohair@telia.com så kontaktar våra kursledare dig. Märk mailet KURS I AFROAFROHÅRKURSER BHC 2017 VT KURSINNEHÅLL:BASTEKNIKER Historia om afrohår, produktkunskap, frisyrval mm. Läran om kemikalier, rakpermanenter, texturizers. Eftervård och styling, Texturizer, Rakpermanent, Färg, Inpackning, Klippning, Styling Afrohår EXTENTIONS Olika hårförlängningstekniker, weaving, microweaving, tracks Kursstart 14 tillfällen2 dgr per vecka 10-16Lunch och fika ingår samt Diplom, klippsax, effileringsax, klippkam, pinnkam, detanglerkam, dockhuvud afrohår Pris per person 15.500 kr exkl moms Kursledare: Camilla Tressvant, Damian Mederos, Eleonore Hansson Övriga korta kurser 1/STRUKTURFÖRÄNDRANDE BEHANDLINGAR (Rakpermanent, texturizer) Dagar: 2 Pris: 5000 krInnehåll: Läran om kemikalier, rakpermanenter, texturizers. Eftervård och styling. 2/WEAVING, HÅRFÖRLÄNGNING Dagar: 2 Pris: 5.000 krInnehåll: Olika hårförlängningstekniker t.ex weaving, microweaving, tracks. 3/KLIPPNING OCH FÄRGNING AV AFROHÅR Dagar: 2 Pris: 5000,-Innehåll: Olika klipptekniker, färgning, toning samt slingor. 4/KURS FÖR FÖRÄLDRAR TILL BARN MED AFRO/MIXHÅRDagar: ½Pris: 1000 kr Innehåll: Fakta, tips och råd, bra frisyrer för barn med afro/mix hår. Goodybag ingår. Min antal deltagare: 5 Samtliga priser är exkl moms. Anmälan och kallelse sker via email.


VARFÖR SKA DU VÄLJA EN UTBILDNING INOM AFROHÅR?

Genom den gedigna kompetens som finns inom BHC så har vi möjlighet att föra den skickliga hantverkskunskapen vidare till våra elever och ge en ytterst bred utbildning. Vår övertygelse är att det tar tid att bli en duktig frisör. Moment ska tränas på om och om igen innan säkerheten hos frisören finns. Att en frisör är kompetent inom alla områden är naturliga krav som marknaden ställer på en modern frisör. Även om vår utbildning är intensiv behöver man tid för att kunna tillgodogöra sig alla tekniker. På BHC arbetar eleverna koncentrerat praktiskt och teoretiskt under utbildningsperioden innan det är dags för ett prov inom samtliga områden. Att bli en av de bästa går inte över en natt men BHC lägger grunden för en framtida skicklig yrkesutövning inom afrohår. Att arbeta som komplett afrofrisör handlar inte bara om att kunna klippa, permanenta och färga hår. Det är så mycket mer! Vi ansvarar för att utbilda våra elever till några av Sveriges bästa afrofrisörer, inom alla aspekter av yrket. Därför har vi även fördjupande utbildningar inom vissa ämnen. Kontakta salongen per mail för dessa utbildningar.Välkommen!

KURSLEDARE - CAMILLA TRESSVANT

Samtliga kurser


DAMIAN MEDEROS

Samtliga kurser

ELEONORE HANSSON

Samtliga kurser


ANSÖKNINGSHANDLINGAR/FRÅGOR

Maila till afrohair@telia.com eller per brev till BHC, Kungsholmsstrand 169, 112 48 STOCKHOLM. Anmälan är bindande. Vid frågor om kursen maila till afrohair@telia.com så kontaktar vi dig. Frågor om kursen besvaras endast av utbildningsledarna och endast via mailkontakt.


JOBBA HOS OSS

Afrohårsbranschen är under ständig utveckling och behöver fortlöpande nya duktiga tjejer och killar som vill arbeta som afrofrisörer. Maila din ansökan till afrohair@telia.com


TRAINEE PÅ SALONGEN

För att gå salongens internutbildning krävs inga förkunskaper men önskvärt är att du har genomgått både grund- och gymnasieskolan samt kan bra svenska och engelska. Det är också en fördel om du har någon form av arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har ett stort intresse för färg och form, att du är kreativ och service-inriktad. Du måste tycka om att möta nya människor och kunna hantera stress. Utbildningen är intensiv vilket kräver att du, under dessa 6 månader, har din fokus på utbildningen, att du har stor disciplin, och tar ansvar för ditt lärande. Observera att vi endast tar in 2 trainees per år! Var ute i god tid!För mer information kontakta oss på afrohair@telia.com

FERIE ARBETE

Vi tar emot frisörpraktikanter från samtliga frisörgymnasium där vi kan ha ett nära samarbete med frisörlärarna för att kunna hjälpa eleven på bästa möjliga sätt. Gällande ferie arbete krävs att man först praktiserat på salongen under sin frisörutbildning!


PRAO HOS OSS

Gäller det prao i årskurs 7, 8 eller 9 går det bra att maila din ansökan till afrohair@telia.com
/> Var ute i god tid!

.

PIERCING - ERBJUDANDE!


Drömmer du också om en snygg näspiercing? Just nu kan du göra Blomdahl Hål i näsan för 150 kr (ord pris 250 kr) eller två hål i öronen, plastic eller guld/silvertitan för endast 300 kr (ord pris 400 kr) Boka via webbokningen. Gäller längst t om 30/11-18.


SKONSAMT SHAMPOO


Har du testat shampoot från Mixed Chicks ännu? Det är milt, sulfatfritt, bevarar hårets naturliga oljor samt har färgskydd. Perfekt för dig som gör keratinbehandlingar men älskar Mixed Chicks-serien. Doftar underbart!


DITT HÅR KOMMER ÄLSKA DEN...

BKT´s Buriti Serum är mjukgörande, fuktighetsbevarande, rik på antioxidanter samt värmeskyddande med nyckel ingrediensen Buritifruktolja. Framröstad i USA som en av världens bästa håroljor!


BESÖKSADRESS:

KUNGSHOLMS STRAND 169
T - Fridhemsplan eller buss 65 från Vasagatan mot Fredhäll, gå av vid station Industrigatan
112 48 STOCKHOLM

ÖPPETTIDER SALONGEN:

Måndag - Fredag: Endast efter bokningar

Lördag: 10 - 15

Webbokningen har öppet dygnet runt!

KONTAKTA OSS:

Tel: 08 - 651 15 50

E-post: afrohair@afrohair.se

WEBBOKNING: BOKA TID HÄR
Hyperskins - Webb 2.0, Grafiskdesign och CMS-verktyg