.Teen Club 13-19 år


Prislistan för åldrarna 13 - 19 år heter JUNIOR

Teen Club 13-19 år

Tonåringen


DU är i yngre eller övre tonåren och vill bestämma helt själv över ditt hår och frisyrval och kan ändra dig snabbt och ofta. Vi har därför skapat TEEN CLUB för våra tonåriga kunder mellan 13-19 år.

Vi på BHC of Sweden hjälper dig fram till den frisyr som är moderiktig och tuff men ändå inte svår att sköta och rekommenderar skötselprodukter, stylingredskap samt prisvärda alternativ.

Tonåringen har en stor modekänsla och vet precis vad som är inne eller ute. Du kan ha en idol som du önskar efterlikna i stil och utseende och det är bra att ta med sig en bild på den frisyr man är ute efter för stunden. Vi diskuterar sen hur man kan gå till väga, om det går att utföra, vad som krävs och alternativa lösningar.

Vi pratar framtid med Dig så att du kan ha ett friskt och starkt hår även när Du blir sugen på att kanske själv experimentera, färga håret, bleka slingor eller klippa en jättekort lugg. Vi utför oftast inte hårförlängningar under 16 år utan målsmans tillstånd då det kräver mycket noggrann skötsel, produkter och är kostsamt om man vill ha ett perfekt resultat som vi alltid vill uppnå.

Har Du fina lockar fast frizziga och torra? Curly Q´s är en utmärkt serie med lätta produkter att själv kunna sköta sina lockar med. Doftar mycket gott av cocosnötolja och aloe vera och är dryga och prisvärda. Mixed Chicks är också vår populära serie för lockigt hår. Innehåller shampoo, inpackning, leave in conditioner samt en hair silk med fräsch doft för perfekta silkesmjuka och definierade lockar.


Teen Club 13-19 år


Vill du ha långa, vågiga lockar som Beyoncé? Vi förklarar hur hon lyckas se ut så. Rihanna´s korta frisyr? Vi vet vilka produkter du behöver för att kunna se ut så....Tokio Hotel? Vi fixar den looken också! Kom med dina önskemål och vi skräddarsyr en personlig, trendig look du kan vara ensam om!

Vi ger Dig som tonåring tips och råd, produktval och stylinghemlisar för ett friskt och starkt hår!
Vi rekommenderar alltid den mildaste och bästa behandlingen för lång sikt även om Ditt eget perspektiv inte är så långsiktigt när det gäller hår och mode, utan ständigt under förändring.

Vi är bra på att lyssna och våra tonåriga kunder är JÄTTEDUKTIGA på att lyssna tillbaka!


Teen Club 13-19 år

Tillsammans skräddarsyr vi ett frisyr val som passar såväl Din som dina föräldrars plånbok!

Boka en rådgivningstid eller behandling via vår webbokning.

Varmt välkomna till oss på BHC of Sweden!


Teen Club 13-19 år


TEEN CLUB medlemskapet är kostnadsfritt för alla tjejer och killar mellan 13 - 19 år. Du fyller i ansökan vid ditt besök på salongen och din TEEN CLUB behörighet registreras i datorn.


Teen Club 13-19 år

TEEN CLUB SMS TJÄNST MED EXTRA ERBJUDANDEN OCH RABATTER - KOSTNADSFRI!


-Vill du ha extra rabatter och erbjudanden från salongen speciellt för tonåringar?-


BHC CLUB är en sms baserad medlemsclub för ALLA våra kunder.

Skicka ett sms som innehåller "BHC TEEN CLUB" till 72500 så svarar tjänsten med en bekräftelse på att du är tillagd som prenumerant.

Varje månad får du ett sms med specialerbjudanden från salongen eller våra sponsorer.

Erbjudandena gäller rabatter på utvalda behandlingar, gratisprodukter, konsertbiljetter eller rabatterade erbjudanden från våra sponsorer. Ditt värdebevis är ditt sms som du vid besöket.

Smstjänsten är KOSTNADSFRI för alla våra BHC TEEN CLUB medlemmar!

Tjänsten kan när som helst avslutas genom att sms:a bhc teen club stop till 72500 men avslutas automatiskt den dag du fyller 19 år i samband med återlämnande av ditt medlemskort.


Välkommen till TEEN CLUB SMS!Teen Club 13-19 år

.

PIERCING - ERBJUDANDE!


Drömmer du också om en snygg näspiercing? Just nu kan du göra Blomdahl Hål i näsan för 150 kr (ord pris 250 kr) eller två hål i öronen, plastic eller guld/silvertitan för endast 300 kr (ord pris 400 kr) Boka via webbokningen. Gäller längst t om 30/11-18.


SKONSAMT SHAMPOO


Har du testat shampoot från Mixed Chicks ännu? Det är milt, sulfatfritt, bevarar hårets naturliga oljor samt har färgskydd. Perfekt för dig som gör keratinbehandlingar men älskar Mixed Chicks-serien. Doftar underbart!


DITT HÅR KOMMER ÄLSKA DEN...

BKT´s Buriti Serum är mjukgörande, fuktighetsbevarande, rik på antioxidanter samt värmeskyddande med nyckel ingrediensen Buritifruktolja. Framröstad i USA som en av världens bästa håroljor!


BESÖKSADRESS:

KUNGSHOLMS STRAND 169
T - Fridhemsplan eller buss 65 från Vasagatan mot Fredhäll, gå av vid station Industrigatan
112 48 STOCKHOLM

ÖPPETTIDER SALONGEN:

Måndag - Fredag: Endast efter bokningar

Lördag: 10 - 15

Webbokningen har öppet dygnet runt!

KONTAKTA OSS:

Tel: 08 - 651 15 50

E-post: afrohair@afrohair.se

WEBBOKNING: BOKA TID HÄR
Hyperskins - Webb 2.0, Grafiskdesign och CMS-verktyg