.BHC info


BHC är ett familjeägt företag som har sitt ursprung redan 1982.

Vi erbjuder dig lång erfarenhet av afrohår och alla andra hårsorter! Som kund hos oss är du speciell och har personlig service. Vi följer dina behandlingar med kundkort år från år och ger dig alltid det bästa alternativet för just ditt hår. Du blir registrerad i vårt kundregister och kan närhelst du önskar få en översikt på dina besök och val av behandlingar.

Som kund hos oss är Du speciell! Vi följer dina behandlingar år från år och ger Dig alltid det bästa frisyr alternativet för just Ditt hår. Vi är övertygade om att vi har den perfekta kombinationen av behandlingar samt tillhörande produkter för att tillfredsställa våra kunders behov.

Som ledande salong i afrohårbranschen utvecklar vi tillsammans med Era önskemål framtiden, hos oss finner du alltid det allra senaste inom hårtrender och tekniker samt tips vilket är vår målsättning och filosofi grundad på kunskap och yrkesintresse.

Vi är medlemmar i Frisörföretagarna och Sveriges Afrofrisörer som skänker Dig som kund såväl kvalitét som trygghet och har löpande kontakt med våra leverantörer och kollegor i London och USA och får snabbt in det allra senaste inom vår nisch och har valt att arbeta med de absolut främsta produktsmärkena; REDKEN Fifth Avenue, Curls, Mixed Chicks, Marcia Teixeira, Pureology, Indo Asian Int Human Hair, Brazilian Keratin, Empress Silkwear och Afrologica Relaxer System.

Tack för att du väljer oss!

BHC info

AFFÄRSIDÉ/VISION


Att utveckla en modern salong med lyxkänsla som kan erbjuda allt den kräsna och mode medvetna kunden önskar inom afro hårvård och tillhörande vårdande produkter.

Att med medel såsom kunskap och yrkesintresse erbjuda service och alltid ha nöjda kunder.

Att alltid ha senaste uppdateringen inom hårvård och hårprodukter och följa branschens trender löpande.

Att fortsätta vara Sveriges ledande salong inom Afrohår och hårförlängningar genom att erbjuda marknadens bästa service, produkter, löshår och utföranden av samtliga behandlingar.

Att ständigt sätta DIG i centrum genom att:

- driva vår verksamhet till förmån för DITT bästa med ärlighet och integritet.
- kontiuerligt söka och lära nya metoder och tekniker.
- alltid hålla DIG uppdaterad från personal och via hemsidan
- upprätthålla hög affärsmoral och integritet samt föregå med gott exempel.
- leverera vad vi lovat och att alltid ge DIG bästa möjliga service.
- värna om miljön och enbart erbjuda DIG natur- och miljövänliga produkter så långt det går
- vara en inspirationskälla för DIG och andra.
- DU som kund alltid kommer i första hand samt genom dialog och kommunikation ständigt sträva
efter att bli bättre.UTBUD AV TJÄNSTER


Ditt hår -Vårt jobb!


Vår utbildade, certifierade och professionella personal utför alla slags behandlingar på salongen.

Rakpermanenter, Brazilian Keratin Treatment, Redkenpermanenter, Texturizers, Form och toppklippningar, Inpackningar med hårbottenmassage, Färgning, Toning, Slingor med folie och hätta, Weaves, Rader, Vaxkeratin, Flätor lösa, Flätor Cornrow, Festuppsättningar, Bruduppsättningar, Make Up, Hål i öra, näsa och navel samt barnbehandlingar av ovanstående.


UTBUD AV PRODUKTER


Kvalitét, pålitlighet och långtidsvårdande verkan har varit viktigast för oss vid val av våra många leverantörer! Vi har noggrant valt våra samarbetspartners inom samtliga områden av verksamheten och ser att produkterna är parabenfria, allergitestade och godkända av EU och Läkemedelsverket.

Del av vår produktförsäljnings vinst stödjer såväl Cancerfonden som vårt fadderbarn i Kenya via Plan. Våra produkter prövas först hos vår testpanel för Er säkerhet och vår! Tack för Ert förtroende!


STYLINGREDSKAP


På salongen använder vi branschens absolut bästa styling redskap för att ditt hår ska behandlas på bästa sätt. Du kan även inhandla flera av de för hemmabruk t ex fönar, kammar och stylingjärn.

FRESH FRONT FÖR PERMANENTADE HÅR


- Always look great!


När du gjort en rakpermanent eller texturizer hos oss har vi utvecklat denna produkt för hemmabruk. För att Du alltid kunna se perfekt ut är det viktigt att frontlinjen är behandlad. Då det redan efter ca 4 veckor redan är ca 1 cm utväxt finns Fresh Front som är ett komplett mini kit med allt du behöver för att själv hemma behandla ut det ny utväxta håret. Samtliga instruktioner medföljer.


Varumärken


Vi arbetar med produkter från Redken, Brazilian Keratin Treatment, Curls, Mixed Chicks, Marcelo Texeria, Gocciani, Empress Braids, Soul in Beauty med flera

BHC är även återförsäljare i Sverige av nedanstående märken.

*CURLS
*CURLY Q´S
*BABY CURL CARE
*EMPRESS SILKWARE
*STAY ON SILKCAP

Om du har en salong och önskar sälja något av ovanstående märken, skicka en mail till afrohair@telia.com märk mailet ÅF
Har du salong och önskar bli återförsäljare? Kontakta oss via mail till afrohair@telia.com


Upphovsrätt, agenturer m m


Immaterialrätten omfattar skydd av intellektuella prestationer och kännetecken. Immaterialrätten brukar delas in i upphovsrätt och industriellt rättsskydd. Med upphovsrätt menas den del av immaterialrätten som ger skydd för musik, litteratur och annat konstnärligt skapande. Det industriella skyddet omfattar skydd för tekniska lösningar genom ett patent, skydd för produkters utseende och form genom ett designskydd samt skydd för varumärken och andra varukännetecken genom ett varumärkesskydd. Immaterialrätten är internationell och har utformats gemensamt av olika länder. De flesta länder är anslutna till internationella överenskommelser som Bernkonventionen 1886 inom upphovsrätten och Pariskonventionen 1883 inom det industriella rättskyddet. Konventionerna administreras av ett av FN:s fackorgan, World Intellectual Property Organisation (WIPO) i Genève.

FÖR ATT FÅ VETA BLACKNUSS HAIR´N´CARE´S IMMATERIALRÄTTIGHETER SAMT PATENTER VÄNLIGEN INKOM SKRIFTLIGEN MED EN FÖRFRÅGAN VIA MAIL TILL afrohair@telia.com.
MÄRK MAILET "PATENT"

Övrigt hår


I salongsbutiken finner du även till försäljning

*CLOUD 9 stylingjärn med skonsam keramikhäll och laserfunktion
*Fönar från Parlux
*Fönkammar, passar alla fönar
*Afrohår bok med tips och råd
*Tangle Teezer borstar och utredande kammar, afrokammar, massageborstar, extention borstar
*Örhängen, nässmycken, navelsmycken från Blomdahl Medical
*Sidenörgott från Sidenselma
*Stay on Silk Caps, för vuxna och barn
*Empress Silkwear, handgjorda diademflätor, silkcaps för vuxna och barn, andra silkesprodukter


BHC info

100% ÄKTA LÖSHÅR


Vårt löshår är alltid av högsta kvalitet. Vi använder oss av 100% äkta hår från Indo Asian Human Hair

Löshåret matchar vi i exakt din egen hårfärg. Finns i färgskala 1-8 samt andra nyanser. Det finns även utmärkt fina blonda nyanser som är svåra att finna! Finns i längder upp till 70 cm! Rakt, vågigt, naturellt afro eller smålockigt. Detta hår kan du använda flera, flera gånger och det håller fortsatt bra kvalitét. Beställs individuellt efter kostnadsfri rådgivning på salongen som måste tidsbokas.

Det finns mycket löshår på marknaden och man bör tänka på att priser står i direkt relation till kvalitét. Eftersom du är värd det bästa bör du köpa ett löshår som håller måttet.

Välkommen!


Syntetiskt löshår


Vi utför inte hårförlängningar med syntetiskt löshår.
Då vi utför hårflätningar använder vi syntetiskt löshår av högsta kvalitét, från t ex Silky Touch.

MÅLGRUPP


ALLA med hår av afro och liknande struktur, samt alla med rakt, vågigt och andra slags hårsorter.

Alla åldrar är välkomna.

Såväl herr-, dam- och barn/babybehandlingar utföres.


MARKNAD/MARKNADSUNDERSÖKNING


Vi befinner oss i Stockholmsområdet och de som bor där med omnejd blir våra främsta kunder men även hela landet samt övriga delar av skandinavien och Europa ingår i kundkretsen.
Vi har även kunder som är bosatta i bl a Finland, England och Italien.

Varje år under en utvald månad sker en undersökning i salongen genom direktfrågor till kunder.
Via vår marknadskommunikatör har vi sammanställt ett formulär som fylls i och lämnas till din frisör. Efter sammanställning av resultatet har vi ett personalmöte där målet med detta är att få en mer konkret bild av hur kunderna upplever verksamheten, servicen, tjänsterna, produkterna etc. Detta bidrar till att vi kan anstränga oss ännu mera för att ge våra kunder den absolut bästa servicen nu och i framtiden!

SENASTE UNDERSÖKNINGEN SKEDDE I JANUARI 2014.


BHC info

BHC STÖDJER


***Kindness is the language which the deaf can hear and the blind can see*** Mark Twain


Salongen har valt att stödja KFUM samt har ett fadderbarn i Kenya, Afrika via PLAN.
Varje månad lämnar vi ett bidrag från salongen till stöd för hjälp till ungdomar över hela världen och hjälp till barns utveckling i tredje världen. Du som vår kund hjälper till att bidra genom ditt besök hos oss!

TACK SÅ MYCKET!

PLAN
Plan är en av världens största biståndsorganisationer som arbetar med barn
Vi är politiskt och religiöst obundna
Plan finns i 66 länder över hela världen
Plan Sverige är en självständig del av den internationella organisationen Plan som grundades år 1937
Barns rättigheter står i centrum för allt arbete inom Plan, och FN:s barnkonvention ligger till grund för Plans utvecklingsarbete
Som fadder ger du inte ekonomiskt stöd till ett enskilt fadderbarn, utan till projekt som gynnar många barn i ditt fadderbarns lokalsamhälle
Plan arbetar på gräsrotsnivå tillsammans med barnen och deras familjer
Plan arbetar för att öka förståelsen mellan olika kulturer och människor

Nedan kan du följa salongens fadderbarn och utveckling.


VÅRT FADDERBARN I KENYA - MUPA!


Vårt fadderbarn som vi fick i november-09 heter MUPA MDZOMBA och är född 17/7-1999.

Hon bor tillsammans med sin familj och syskon i byn Kubo som ligger i Kenya.
Mupa går i skolan som ligger ca en timmes väg från hemmet.
Hon bor liksom övriga i byn i en enkel lerhydda men med plåt tak
Hon har lyckligtvis inte varit allvarligt sjuk. Vi bidrar till hennes hem, by och välfärd via Plan Malawi. Du kan läsa mer om projektet .här!

Du kan följa MUPA´s och vår korrenspondens samt se foton i salongen.

DOKUMENTERADE HÄNDELSER MELLAN BHC OCH MUPA MDZOMBA I MALAWI, (OM NI ÖNSKAR SE VÅR SKRIFTLIGA KORRENSPONDENS FINNS DEN I SALONGEN)

KUNDVÅRD


Med över 4000 registrerade kunder på salongen har vi höga krav på oss själva och på vårt utförande av behandlingar. Vårt mål är alltid 100% nöjda kunder, dock kan ibland missförstånd uppstå som leder till miss nöjsamhet och felaktiga förväntningar på behandlingen utifrån kundens eget utgångsläge. Vår kvalificerade och utbildade personal gör alltid allt för att ställa ev problem till rätta där vi undersöker orsaken till problemet. I samråd med din frisör fyller du i en EU-Reklamationsansökan 2000 och lämnar på salongen. Två ur personalen behandlar ärendet snarast och återkommer med svar inom 30 dagar. Efter undersökning tas beslut som du kan välja att godkänna eller ej. Tänk på vid reklamationer att de måste göras inom 7 dagar från behandlingsdatum alt vid första hårtvätten samt att man måste ha följt de skötselråd, rekommenderade produkter och vårdinstruktioner salongen gett för din behandling.


FRAMTID


Framtiden ser ljus ut för afrofrisörerna! Fler och fler upptäcker att det behövs specialistutbildad personal för att tillhandahålla de kemikaliska och konstnärliga tjänster som salongerna kan erbjuda. Övergripande mål för BHC är minst en filial i landet samt obligatorisk utbildning för blivande afro frisörer i de gymnasiala frisörskolorna. Detta blev verklighet 2012 och kurserna startade HT-13!


TIDIGARE FADDERBARN


Vårt första fadderbarn fick vi i mars -08. Han hette INNOCENT MTONGA och var född 28/4-1995. Han bodde tillsammans med sin far, som var bonde i Aramu, som ligger i Malawi. Innocent gick i skolan som låg ca en trekvart från hemmet. Han bodde liksom övriga i byn i en enkel lerhydda med halmtak. Han hade lyckligtvis inte varit allvarligt sjuk. Vi bidrog till hans hem, by och välfärd via Plan Malawi. Du kan läsa mer om projektet .här!

Vi skickade paket till INNOCENT då och då. Här kan du följa INNOCENT och vår korrenspondans.

DOKUMENTERADE HÄNDELSER MELLAN BLACKNUSS HAIR´N´CARE OCH INNOCENT MTONGA I MALAWI, OM NI ÖNSKAR SE VÅR SKRIFTLIGA KORRENSPONDANS FINNS DEN I SALONGEN

090731 Information om att Innocent mår bra och hans presenter och pengar kommit fram.
090304 Vi skickade en Rubriks Kub via Plan Presentshop tillsammans med lite pengar. Hoppas han kommer att gilla den.
081203 Vi skickar julgåvor till honom via Plan
081111 Vi får långt brev från Innocent och hans far som tackar för stödet och berättar om hur de har det och hur närmaste framtiden ser ut.Det går bra för honom i skolan och han har inte varit sjuk. Han är jätteglad över presenterna vi skickade.
080818 Innocent skickar ritad bild till oss, jättefin!
080501 Svar från Innocent, han hade fått presenten och blev jätteglad!
080307 Vi fick glädjande besked om att vi blivit faddrar till INNOCENT
080307 Vår första låda till honom, foton och ett brev skickades. Vi väntar spänt på svar!


.

PIERCING - ERBJUDANDE!


Drömmer du också om en snygg näspiercing? Just nu kan du göra Blomdahl Hål i näsan för 150 kr (ord pris 250 kr) eller två hål i öronen, plastic eller guld/silvertitan för endast 300 kr (ord pris 400 kr) Boka via webbokningen. Gäller längst t om 30/11-18.


SKONSAMT SHAMPOO


Har du testat shampoot från Mixed Chicks ännu? Det är milt, sulfatfritt, bevarar hårets naturliga oljor samt har färgskydd. Perfekt för dig som gör keratinbehandlingar men älskar Mixed Chicks-serien. Doftar underbart!


DITT HÅR KOMMER ÄLSKA DEN...

BKT´s Buriti Serum är mjukgörande, fuktighetsbevarande, rik på antioxidanter samt värmeskyddande med nyckel ingrediensen Buritifruktolja. Framröstad i USA som en av världens bästa håroljor!


BESÖKSADRESS:

KUNGSHOLMS STRAND 169
T - Fridhemsplan eller buss 65 från Vasagatan mot Fredhäll, gå av vid station Industrigatan
112 48 STOCKHOLM

ÖPPETTIDER SALONGEN:

Måndag - Fredag: Endast efter bokningar

Lördag: 10 - 15

Webbokningen har öppet dygnet runt!

KONTAKTA OSS:

Tel: 08 - 651 15 50

E-post: afrohair@afrohair.se

WEBBOKNING: BOKA TID HÄR
Hyperskins - Webb 2.0, Grafiskdesign och CMS-verktyg