.Bilder


Salongen ligger belägen på vackra Kungsholms Strand med utsikt över Karlbergs Slott.

Här finns reception, väntsoffa, produkter. Tre frisörstolar och sektion med två shampooneringar.


HYGIEN, MILJÖ OCH SÄKERHET

Den salong du besöker bör alltid tänka på miljö, hygien och säkerhet. Som kvalitétsalong och medlemmar i Frisörföretagarna har vi åtagit oss ett ansvar för att du ska känna dig trygg och bra behandlad vid varje besök samt veta att vi alltid vidtar åtgärder för en bättre miljö! VI ÄR TRYGGA - DU KAN VARA TRYGG HOS OSS!


Bilder

ALLMÄNA REGLER, HYGIEN OCH SÄKERHET

Samtliga barnkunder bör medta max en vuxen vid behandling.Engångshandskar/plasthättor används vid alla kemikaliska behandlingar och inpackningarKammar, borstar, penslar rengörs kontinuerligt för att avlägsna samtliga microbakterier Vid piercing (öron/näsa) sker hela proceduren sterilt och all personal är diplomerat utbildade Tvättar våra handdukar i miljövänligt tvättmedel. Använder INTE hygienprodukter som har visat sig innehålla ämnen som kan vara allergiframkallande, hormonstörande eller reproduktionsstörande. Pumptvål, handlotion. En beröringsfri dispenser från Germstar som är marknadens främsta handsprit finns vid entrén. Den dödar 99,9% av alla övergående bakterier, virus och svampar vid kontakt och torkar inte ut händerna utan gör de behagligt mjuka. Skoskydd finns vid entrén vid dåligt väder, tofflor vid behandlingar, skönt för fötterna! Av allergiskäl tillåter vi EJ husdjur på salongen All personal är utbildad och diplomerad inom sina respektive områden. All personal är utbildad av Brandskyddsbolaget. Lag (2003:778) om skydd mot olyckor är den lag som främst styr brandskyddsarbetet i företag. Enligt lagen har den som äger en byggnad eller den som bedriver verksamhet där, det yttersta ansvaret för sitt brandskydd. I ett allmänt råd från Räddningsverket, SRVFS 2004:3, beskrivs att ett skäligt brandskydd innebär att man även bör bedriva ett systematiskt brandskyddsarbete. Detta gäller både att arbeta förebyggande, för att så långt det går hindra att en brand uppstår, men också med de delar som måste fungera vid en eventuell brand. Enligt det allmänna rådet bör det inom verksamheten finnas en brandskyddsansvarig med särskilt ansvar för brandskydd och dokumentation. Brandskyddsansvarig på BHC: Camilla Tressvant.


.

PIERCING - ERBJUDANDE!


Drömmer du också om en snygg näspiercing? Just nu kan du göra Blomdahl Hål i näsan för 150 kr (ord pris 250 kr) eller två hål i öronen, plastic eller guld/silvertitan för endast 300 kr (ord pris 400 kr) Boka via webbokningen. Gäller längst t om 30/11-18.


SKONSAMT SHAMPOO


Har du testat shampoot från Mixed Chicks ännu? Det är milt, sulfatfritt, bevarar hårets naturliga oljor samt har färgskydd. Perfekt för dig som gör keratinbehandlingar men älskar Mixed Chicks-serien. Doftar underbart!


DITT HÅR KOMMER ÄLSKA DEN...

BKT´s Buriti Serum är mjukgörande, fuktighetsbevarande, rik på antioxidanter samt värmeskyddande med nyckel ingrediensen Buritifruktolja. Framröstad i USA som en av världens bästa håroljor!


BESÖKSADRESS:

KUNGSHOLMS STRAND 169
T - Fridhemsplan eller buss 65 från Vasagatan mot Fredhäll, gå av vid station Industrigatan
112 48 STOCKHOLM

ÖPPETTIDER SALONGEN:

Måndag - Fredag: Endast efter bokningar

Lördag: 10 - 15

Webbokningen har öppet dygnet runt!

KONTAKTA OSS:

Tel: 08 - 651 15 50

E-post: afrohair@afrohair.se

WEBBOKNING: BOKA TID HÄR
Hyperskins - Webb 2.0, Grafiskdesign och CMS-verktyg