.Piercing Öra, Näsa, Navel


Den absolut säkraste metoden för håltagning, nu även öronhåltagning med två hål i öronen samtidigt!

Piercing Öra och Näsa

Vi använder BLOMDAHL´s metoden med helt sterila stift för öron, näsa samt navel håltagning. Samtliga öron, näsa och navel håltagare är diplomerat utbildade av Blomdahl Medical med lång erfarenhet av produkterna. Vid öronhåltagning kan du kan välja mellan medical plastic, naturtitan eller guldtitan. Samtliga smycken finns på en display vid receptionen där du kan välja i lugn och ro innan din behandling.Blomdahl´s passar utmärkt för nickel allergiker! Vi tar även hål i öronen på mindre barn från två månaders ålder med förälder närvarande. Personalen har mycket stor erfarenhet av håltagning på småbarn och du kan vara lugn som förälder. Vi erbjuder tjänsten att ta två hål i öronen samtidigt som passar perfekt för barn, självklart kan vi även utföra detta för vuxna om så önskas! Utmärkt för barn eller de som är lite ängsliga för håltagningen då man får båda örhängena i samtidigt. Det blir snyggt, går snabbt, vi lovar! När det gäller att göra två hål i öronen samtidigt är det lämpligt från ca 4-5 år och uppåt p g a att barnet måste kunna sitta helt stilla under håltagningen. Efter dina nytagna hål får du med dig skötselråd samt en rabattkupong på Blomdahl´s många örhängen vi har på salongen som du kan byta till efter hålet är läkt efter ca åtta veckor.Har du frågor? Besök gärna Blomdahl´s hemsida för mer information eller maila till oss på afrohair@telia.com


Navelpiercing

Utbildad navel piercare Camilla Tressvant har många års erfarenhet och garanterar att din navelpiercing sker snabbt, sterilt och smärtfritt. Observera att vi har åldersgräns om 15 år fyllda för att få ta navelpiercing samt är du under 18 år krävs målsmans närvaro eller beviljan i form av skriftlig fullmakt som kontrolleras. Du som tar piercingen kan ha upp till två vänner närvarande med dig vid behandlingen som tar ca 10-15 min. Vid navelpiercing är första medföljande smycket en Svarovski kristall och kan bytas mot annat smycke från Blomdahl´s redan två veckor som skruvas på staven. Efter din nytagna navelpiercing får du med dig skötselråd samt en rabattkupong på Blomdahl´s navelsmycken vi har på salongen som du kan byta till redan efter två veckor. Navelpiercingen är mycket skonsam då proceduren sker helt sterilt med engångsmaterial och du ej behöver byta annat än navelsmycket när du använder Blomdahl´s unika metod. Välkommen till Camilla på Blacknuss Hair´n´Care. Boka tid via webbokningen eller ring 08-6511550.Vi är trygga och utbildade - Du kan vara trygg hos oss! Välkommen!

Piercing Öra, Näsa, Navel

Tillbehör och smycken

-Vi rekommenderar att du använder Blomdahl´s produkter för bästa eftervård!

After Piercing Care-Rengöringsservetter för nytagna öronhål, näs- eller navelhålNavelproctector -Skydd för nytagna navelhål, ej helt lufttäta (du får med dig ett vid piercingen)Navelskin -Skydd för nytagna navelhål, helt lufttäta, idealiska för de som tränar, simmar etcNavelsmycken i olika färger som skruvas på staven. För de som tagit hål med den tidigare staven finns även nya stavar att köpa. Näs smycken i olika färgerÖrhängen från Blomdahl Medical. Finns i stor variation av Plastic, Natur och Guldtitan.Vid öronhål rekommenderas att efter läkningstiden använda örhängen från Blomdahl Medical ett år från håltagningen för bästa läkningsresultat.


Piercing Öra, Näsa, Navel
BESÖKSADRESS:

KUNGSHOLMS STRAND 169
T - Fridhemsplan eller buss 59 från Vasagatan
112 48 STOCKHOLM

ÖPPETTIDER SALONGEN:

Måndag - Fredag: Endast efter bokningar

Lördag: 10 - 15

Webbokningen och Webbshopen har öppet dygnet runt!

KONTAKTA OSS:

Tel: 08 - 651 15 50

E-post: blacknussafrohair@outlook.com

WEBBOKNING: BOKA TID HÄR
WEBSHOP: HANDLA VÅRA POPULÄRASTE PRODUKTER HÄR
Hyperskins - Webb 2.0, Grafiskdesign och CMS-verktyg