.Hårvård för män

-REDKEN For Men och HIS MIX - speciellt för Män!

Hårvård för män

Haircare

Specifika behov. Specifika lösningar.

Idag finns det många olika produkter på marknaden, produkter som passar olika hårtyper och olika frisyrer. Redken for MEN har en inriktad teknologi för starkare hår och balanserad hårbotten.

Det finns ett flertal schampon som passar olika behov.
Stärkande och aktiverande schampon som livar upp din hårbotten och gynnar hårets tillväxt och dess tjocklek. Det finns specialschampon med aktiva ingredienser för särskilda behov.

Conditioner
Innovativa produkter som är anpassade för olika hårtyper, produkter som vårdar och skapar ett starkt och friskt hår. Soothing scalp cream med menthol för känsliga hårbottnar som verkar avslappnande och ger en fräsh hårbotten.
Hårvård för män

Styling

Styling som håller ditt tempo. Befria din stil. Gör den rå. Tillsätt glans. Valmöjligheterna är dina.


Hårvård för män

Klassiskt till nutida- allt handlar om stil

Frisyrer för män är i dag både varierande och inspirerande.

Korta frisyrer
Alltid en favorit: korta frisyrer kan stylas med wax, gel eller stylingkräm för att ge en tuff look eller mer en klassisk ren frisyr. Vilda, strukturerade, jämna eller busiga korta frisyrer kan varieras mycket.

Längre frisyrer
Ju längre håret är, desto mer kommer din naturliga hårstruktur att inverka på frisyren. Hårsprayer och geler kan användas för att styla ett långt hår i en back slick. Mousse och spray används för ett mer naturligt resultat.

Rakat
Rakat huvud eller aningen längre är inte bara snyggt. Det är också ett alternativ som kan passa för den som har tunnare hår. Att följa huvudets form är även ett bra sätt att dölja håravfall.


Hårvård för män

HIS MIX

HIS MIX är serien för män från Mixed Chicks och består av ett shampoo och en leave in conditioner, båda med fräsch manlig doft. Det djuprengörande shampoot innehåller bl a soyaprotein och panthenol som ger håret en frisk lyster och motverkar torr hårbotten. Innehåller även UV skydd.


HIS MIX Leave in Conditioner

HIS MIX leave in conditioner ger dig perfekta definerade lockar och motverkar frizzighet utan att tynga ned håret. Stadga hela dagen.

.

BKT ERBJUDANDE I APRIL


Under hela april månad kan du göra ett BKTPKT för 2200,- eller en BKT inkl toppklp för 1800,-. Boka via webbokningen eller ring 08-6511550.


PIERCING - ERBJUDANDE! ÖRA - NÄSA - NAVEL


Drömmer du också om en snygg navelpiercing? Eller kanske en näspiercing? Just nu kan du göra din Blomdahl navelpiercing för endast 600 kr (ord pris 800 kr), Hål i näsan för 150 kr (ord pris 250 kr) eller två hål i öronen, plastic eller guld/silvertitan för endast 200 kr (ord pris 400 kr) Boka via webbokningen. Gäller längst t om 30/4-17.


BHC VIPKORT 2017


NU kan du som vår kund köpa årets populära BHC VIPkort för endast 199 kr/st som ger dig hela -30% i rabatt på 1 st valfri behandling eller produkt till ordinarie priser under hela 2017. Kortet kan ENDAST köpas via Swish till 0765675406 och kommer sen fraktfritt till dig på posten tillsammans med ditt kvitto! MAX 1 BHCVIP kort/kund!


BESÖKSADRESS:

KUNGSHOLMS STRAND 169
T - Fridhemsplan eller buss 59 från Vasagatan
112 48 STOCKHOLM

ÖPPETTIDER SALONGEN:

Måndag - Fredag: Endast efter bokningar

Lördag: 10 - 15

Webbokningen och Webbshopen har öppet dygnet runt!

KONTAKTA OSS:

Tel: 08 - 651 15 50

E-post: blacknussafrohair@outlook.com

WEBBOKNING: BOKA TID HÄR
WEBSHOP: HANDLA VÅRA POPULÄRASTE PRODUKTER HÄR
Hyperskins - Webb 2.0, Grafiskdesign och CMS-verktyg