.Hårvård för män

-REDKEN For Men och HIS MIX - speciellt för Män!

Hårvård för män

Haircare

Specifika behov. Specifika lösningar.

Idag finns det många olika produkter på marknaden, produkter som passar olika hårtyper och olika frisyrer. Redken for MEN har en inriktad teknologi för starkare hår och balanserad hårbotten.

Det finns ett flertal schampon som passar olika behov.
Stärkande och aktiverande schampon som livar upp din hårbotten och gynnar hårets tillväxt och dess tjocklek. Det finns specialschampon med aktiva ingredienser för särskilda behov.

Conditioner
Innovativa produkter som är anpassade för olika hårtyper, produkter som vårdar och skapar ett starkt och friskt hår. Soothing scalp cream med menthol för känsliga hårbottnar som verkar avslappnande och ger en fräsh hårbotten.
Hårvård för män

Styling

Styling som håller ditt tempo. Befria din stil. Gör den rå. Tillsätt glans. Valmöjligheterna är dina.


Hårvård för män

Klassiskt till nutida- allt handlar om stil

Frisyrer för män är i dag både varierande och inspirerande.

Korta frisyrer
Alltid en favorit: korta frisyrer kan stylas med wax, gel eller stylingkräm för att ge en tuff look eller mer en klassisk ren frisyr. Vilda, strukturerade, jämna eller busiga korta frisyrer kan varieras mycket.

Längre frisyrer
Ju längre håret är, desto mer kommer din naturliga hårstruktur att inverka på frisyren. Hårsprayer och geler kan användas för att styla ett långt hår i en back slick. Mousse och spray används för ett mer naturligt resultat.

Rakat
Rakat huvud eller aningen längre är inte bara snyggt. Det är också ett alternativ som kan passa för den som har tunnare hår. Att följa huvudets form är även ett bra sätt att dölja håravfall.


Hårvård för män

HIS MIX

HIS MIX är serien för män från Mixed Chicks och består av ett shampoo och en leave in conditioner, båda med fräsch manlig doft. Det djuprengörande shampoot innehåller bl a soyaprotein och panthenol som ger håret en frisk lyster och motverkar torr hårbotten. Innehåller även UV skydd.


HIS MIX Leave in Conditioner

HIS MIX leave in conditioner ger dig perfekta definerade lockar och motverkar frizzighet utan att tynga ned håret. Stadga hela dagen.

.

PIERCING - ERBJUDANDE!


Drömmer du också om en snygg näspiercing? Just nu kan du göra Blomdahl Hål i näsan för 150 kr (ord pris 250 kr) eller två hål i öronen, plastic eller guld/silvertitan för endast 300 kr (ord pris 400 kr) Boka via webbokningen. Gäller längst t om 30/11-18.


SKONSAMT SHAMPOO


Har du testat shampoot från Mixed Chicks ännu? Det är milt, sulfatfritt, bevarar hårets naturliga oljor samt har färgskydd. Perfekt för dig som gör keratinbehandlingar men älskar Mixed Chicks-serien. Doftar underbart!


DITT HÅR KOMMER ÄLSKA DEN...

BKT´s Buriti Serum är mjukgörande, fuktighetsbevarande, rik på antioxidanter samt värmeskyddande med nyckel ingrediensen Buritifruktolja. Framröstad i USA som en av världens bästa håroljor!


BESÖKSADRESS:

KUNGSHOLMS STRAND 169
T - Fridhemsplan eller buss 65 från Vasagatan mot Fredhäll, gå av vid station Industrigatan
112 48 STOCKHOLM

ÖPPETTIDER SALONGEN:

Måndag - Fredag: Endast efter bokningar

Lördag: 10 - 15

Webbokningen har öppet dygnet runt!

KONTAKTA OSS:

Tel: 08 - 651 15 50

E-post: afrohair@afrohair.se

WEBBOKNING: BOKA TID HÄR
Hyperskins - Webb 2.0, Grafiskdesign och CMS-verktyg