.Hårbehandlingar/Make Up


Nytt frisyrval? Boka en rådgivningstid med tvätt och styling inför din behandling! Tänk på att alltid ha helt genomkammat hår vid ditt inbokade besök om inte bokning för hårutredning finnes.

Hårbehandlingar/Make Up

BRAZILIAN KERATIN TREATMENT EU / EXTREME DEFRIZZ TREATMENT EU

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Ingenting, vi tvättar ditt hår med ett förberedande shampoo innan behandlingen påbörjas. Du kan ha nytvättat, permanentat/skadat hår. Behandlingen tar ca två timmar. Tänk på att behandlingen kräver specialprodukter för bästa vård som finns på salongen.BKT Extreme Defrizz EU rekommenderas för Afrohår, mycket frizzigt hår och mixat hår.BKT EU Rekommenderas för blekt, skadat, fint lockigt eller rakt hår. EJ för Afrohår. Vi är en certifierad salong från Brazilian Keratin. Pröva behandlingen som omgående ger dig ett frizzfritt, följsammare och starkare hår i upp till 2-3 månader!

Brazilian Keratin Treatment EU och Extreme Defrizz Treatment EU består av keratin som är ett protein med hög sulfurnivå och aminosyror som gör det tufft, elastiskt och olösligt och återfinns i naturen. Det består av lager av sammansättningar och är huvudämnet i hår, hud och naglar. Med andra ord så bygger denna behandling upp ditt hår och gör det starkare, följsammare och glansigare. Keratin är mycket svårt att få fram utan att skada ämnet och dess kraft men Keratec® har upptäckt ett sätt att göra detta i en skonsam patenterad process. Keratinet som används kommer från ull skördat från New Zeeland. Ullen kommer från en ekologisk farm som garanterat är fri från BSE och andra sjukdomsrelaterade material i andra delar av världen. Inga djur kommer till skada under Keratec® proceduren. Produkten innehåller inga skadliga ämnen och är anpassad efter EU´s regler. När du lämnar salongen är håret tvättat och stylat efter Ditt önskemål. Du behöver inte vänta med att skölja håret utan är fri att styla det som Du önskar! Sulfatfria shampoon, conditioners, inpackning, leave in spray samt oljeserum tillhörande behandlingen finns i salongen!ANDRA SALONGER SOM ANVÄNDER SIG AV BKT EU/EDT EULAURENCEMICHAELSPOINTDEVUESALONKENPAVESCHESSBURMAN


VÅRDANDE HEMMA PRODUKTER TILL DIN KERATIN BEHANDLING

COLOR Treated Shampoo och Conditioner-Sulfatfritt shampoo med Babacu rengör håret skonsamt samt tillhörande conditionerDAILY Use Shampoo and Conditioner-Sulfatfritt shampoo med Lemongrass rengör håret skonsamt samt tillhörande conditionerNORMAL Hair Shampoo and Conditioner-Sulfatfritt shampoo med Acai rengör håret skonsamt samt tillhörande conditionerDu kan välja valfri kombination av shampoo och conditioner för din keratinbehandling!BKT Leave In Spray återfuktar, mjukar upp håret och innehåller värmeskydd och UV skyddBKT Intense Inpackning återställer hårets fuktbalans och förlänger behandlingens verkanBKT Bubacu Oil ger extra mjukhet, glans och innehåller värmeskydd

Hårbehandlingar/Make Up

RAKPERMANENT OCH TEXTURIZER

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Tvätta, blöt eller ha inte håret hårt åtstramat samt peela inte huden kring hårfästet på minst 5 dagar innan behandlingen. Använd inte olivolja eller vegetabiliskt vaselin i hår och hårbotten innan då de verkar som katalysatorer och kan medföra ojämnt resultat samt hårbottenproblem. Har du just tagit ut en förlängning/flätor ber vi dig tvätta håret och vänta 5-7 dagar innan behandling så att det inte blir ett ojämnt resultat. Detta gäller endast om du inte ska fläta eller göra en weave direkt igen.

Den starkaste och rakaste effekten uppnås av denna behandling. Hårstrået rätas ut till ca 80%, i vissa fall med kortare hår bonestraight där håret blir och förblir rakt och man kan efteråt rulla det, göra wrap det eller använda plattång för ännu slätare och följsammare effekt. Retouch var tredje månad. Innan behandlingen appliceras Essential Medical Scalp base som innehåller mentol kristaller och ger en svalkande känsla i hårbotten och Clintex conditioner på redan behandlade längder. Efter verkningstiden shampooneras ditt hår två gånger med ett neutraliserande shampoo som återställer hårets Phbalans. Därefter följer vårdande shampoo och en inpackning med hårbotten massage och värme. Du kan hos oss färga/slinga håret direkt efter med perfekt skonsamt resultat. Vi permanentar också grått hår och avslutar med vårt silverschampoo som motverkar gul och grön effekt.


TEXTURIZER

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Samma som ovan vid rakpermanent. Den mildaste och skonsammaste behandling vi har på salongen. Gör att håret ser naturellt lockigt ut med fall. Retouch var tredje månad. Rekommenderas till alla barn! Perfekt behandling när man vill få ned volymen men behålla lockarna och styrkan i håret, frisyren kan lämnas lockig men även plattångas för helt rakt resultat. Håret kammas igenom med en mild relaxer och en utredarkam eller paddelborste beroende på hårsort och önskad lockstorlek. Kemikalierna verkar en mycket kort tid från ca 5-15 min. Behandlingen sluter fjällskikten på hårstråna vilket lämnar håret frizzfritt, mjukare och ger det fall. Man kan sedan som styling välja lockigt eller platta ut det med plattång! I hårbotten får du Essential Medical Scalp base som innehåller mentol kristaller och ger en svalkande känsla så du inte ens märker av kemikalierna som annars kan sticka lite. Efter verkningstiden shampooneras ditt hår minst två gånger med ett neutraliserande shampoo som återställer hårets Phbalans. Därefter följer valfritt Redkenshampoo och en inpackning med hårbottenmassage och värme. Du kan hos oss färga/slinga håret direkt efter med perfekt skonsamt resultat. Vi permanentar också grått hår och avslutar med vårt silvershampoo som motverkar gul och grön effekt.

Hårbehandlingar/Make Up

KLIPPNING

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Håret ska vara genomkammat, gärna utan för mycket oljeprodukter i. Vi tvättar det med våra egna produkter.

Vill du vara klassisk, modeinriktad, trendsetter eller bara ansa frisyren? Vill du pröva på en lugg, ökade längder eller pagé? Våra frisörer är utbildade enligt Pivot Point och klipper skickligt den frisyr som framhäver dig från din snyggaste sida! Vi använder sax, effilering och kniv för att forma din perfekta frisyr utifrån våra kunskaper med de allra senaste teknikerna. Personalen är alltid uppdaterad på de senaste frisyrerna via vårt breda kontaktnät och nära samarbete med de främsta inom modebranschen.


Hårbehandlingar/Make Up

FLÄTOR

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Håret ska vara nytvättat, utrett, du kan tvätta det med shampoo endast så hårstrået blir lite strävare, använd inga oljor i håret. Vid kombinationsbehandlingar t ex texturizer och barnflätor rekommenderas att ha väl utrett hår när ni kommer så barnet ej får dåliga erfarenheter av salongsmiljö pga att det kan göra extra ont om håret ej är ordentligt genomkammat innan.

Den lättaste och mest traditionella afrofrisyren att bära och sköta! Flätor enligt vår mångåriga erfarenhet och personliga prägel finns i olika längder och färger och storlekar och former. Med eller utan pärlor, brända eller lösa kokade toppar, Boxbraids? Svarta ihop med blont eller guldfärgat löshår. Endast din fantasi sätter gränsen. Här finns en bred variation av stilar och personliga looks. Minimum hårlängd ca 5 cm. Håller från 2 veckor upp till 3 månader. En mycket uppskattad semesterfrisyr! För extra hållbarhet och perfektion appliceras en speciell mousse efteråt och du får sitta med wrap papper under tork ca 10 min.


Hårbehandlingar/Make Up

WEAVING MED U-LUGG, ALLT INFLÄTAT ELLER INDIVIDUELLA RADER

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Håret bör vara nytvättat och utrett, du kan tvätta det med shampoo endast så hårstrået blir lite strävare och påverkar hållbarheten positivt, använd heller inga oljor eller gelé/hårspray.

Vilket behov du än har av en hårförlängning har vi det! Vi utför små, fina flätor i din hårbotten för en helt naturlig look och använder synthetiskt löshår för extra hållbarhet. Därefter syr vi med en speciell vaxtråd på ditt 100% äkta löshår från ADORABLE HAIR NY eller ditt eget medtagna äkta löshår. Man kan sy in allt hår och skapa en naturlig lugg eller lämna en u-lugg av ditt eget hår som kan permanentas och färgmatchas och gör din hårförlängning absolut osynlig! Vill man endast förtjocka och göra håret lite längre rekommenderas att göra rader. På detta sätt kan du få din drömfrisyr inom två timmar. Att skapa en hårförlängning är en skön konst. Ingen ska kunna se att det inte är ditt riktiga hår! Håller i ca 2-3 månader. Denna behandling rekommenderas inte under 16 års ålder. Önskas behandling utföras ändå måste personalen tillstyrka det i samråd med målsman.


Rader

1 radGer tjockare hår, men ingen ytterligare längd2 raderGer tjockare hår och ca 5-10 cm förlängning3-4 raderDet vanligaste alternativet för dig som vill ha längre hår! Längden bestämmer du när du köper löshåret.4-6 raderOm ditt eget hår är kort eller fint kan det behövas minst 4 rader för att få det långt.

DREADSWEAVING

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Håret ska vara nytvättat, utrett, du kan tvätta det med shampoo endast så hårstrået blir lite strävare, använd inga oljor i håret.

På små flätor i hårbotten syr vi på syntetiska dreadlocks. På detta sätt kan du få prova på hur det känns att ha dreadlocks utan att påverka ditt egna hår. Vi lämnar lite av ditt eget hår ute och tvinnar in det i lös dreadlocksen för ett 100% äkta intryck. Håller i ca 2 månader.


KERATINVAX

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Håret ska vara nytvättat, utrett, du kan tvätta det med shampoo endast så hårstrået blir lite strävare, använd inga oljor i håret.

Innovation inom hairextensions, små fina vaxkeratin bitar adderas direkt till ditt eget hår med ett speciellt värmeredskap. Detta är en process utförd strå för strå i små sektioner. Ditt eget hår läggs överst för en naturell look. Mycket naturligt, lättskött och så gott som omöjligt att upptäcka med rätt hår och färgmix. Håller 3 månader. Vi rekommenderar löshår från Gocciani eller Adorable.


Hårbehandlingar/Make Up

FÄRG/SLINGOR/TONING

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Håret bör ej vara nytvättat, speciellt inte innan blekning, men genomkammat gärna utan för mycket produkter i, vi tvättar det med våra egna produkter.

Vi använder oss av REDKENS´s skonsamma färger och toningar. I samråd med din frisör väljer vi ut den färgnyans som bäst framhäver din personlighet i linje med ditt önskemål.

Kalla eller varma färger, mörka eller ljusa nyanser. Ibland kan man bryta av med några slingor i en modenyans för att förstärka frisyren. Med REDKENS spännande och dynamiska färger kan du få silverslingor eller markerat orange i även mörkt färgat hår.


DIP-DYE

En färgningstrend som kommer och går men är nu på modet igen. Det gäller att ha en nyans som samtidigt smälter in med den egna nyansen men ändå sticker ut! Blekning av mörka toppar görs och därefter en toning i valfri färg. Hett, rätt och åter igen nytt!

Hårbehandlingar/Make Up

INPACKNINGAR/HÅRBOTTENPEELING

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Håret ska vara genomkammat, vi tvättar det med våra egna produkter

Vi använder inpackningar efter det behov du har. Efter shampoonering och applicering av inpackningen görs en genom kamning av håret med våra massageborstar och därefter en avslappnande hårbottenmassage. Därefter sitter du med engångsplasthätta i climazon med upp till 50-60 graders värme för att inpackningen ska verka fullt ut. Det finns flera olika inpackningar att välja ibland från REDKEN som håller upp till 8 tvättar.

För att djupt och skonsamt rengöra din hårbotten erbjuder vi även hårbottenpeeling. Peelingen är välgörande och ekologisk. Rengör din hårbotten på djupet och främjar blodcirkulationen. Pröva!

Din frisör väljer rätt sort för dig!


Hårbehandlingar/Make Up

MAKE UP/FEST/BRUD

Är det din stora dag? Eller är det festen du längtat efter så länge? Vi gör den extra minnesvärd!Våra kunniga och utbildade frisörer ger dig din drömfrisyr och tillsammans med en perfekt make up är kvällen din! För dig som ska knyta band arbetar vi på andra öppettider. Våra Make Up Artister Deshimona eller Katri Sainabou gör dig absolut snyggast vid ditt viktigaste tillfälle! Boka en konsultation så du får se några av våra tidigare verk!


Hårbehandlingar/Make Up

TVÄTT OCH STYLING

ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMER: Håret ska vara genomkammat, gärna utan för mycket oljeprodukter i. Vi tvättar det med våra egna produkter.

Beroende på din hårbottens kondition väljer vi produkter efter dina behov. Vi tvättar och rengör grundligt din hårbotten och dina längder med något av våra skonsamma shampoon. En conditioner masseras in och kammas igenom på längderna. Efter applicering av passande värmeskydd utförs torkning och önskad styling.


Hårbehandlingar/Make Up

LACE FRONT WEAVE

-Stjärnornas hemlighet är avslöjad!

Med en Lace Front Weave kan du ändra ditt utseende totalt. Även om du har ett kort lockigt hår kan du instant få ett följsamt långt bodywave hår i valfri färg. Beställning av Lace Front Weave gör du själv, vi applicerar den! Kontakta receptionen för mer information eller maila till afrohair@telia.com


REKOMMENDERAD LEVERANTÖR AV LACE FRONT

SHUANGYEWIG

MAKE UP/STYLINGPAKET


Våra fullt utbildande Make Up artister ger dig utseendet du är värd! Under din Make Up som sker med produkter av högsta kvalitét får du personlig rådgivning om vad just Du ska tänka på när du sminkar dig! En Make Up konsultation på BHC är väl värd priset! Vi erbjuder även styling paket med tvätt och styling av ditt hår samt fest Make Up när du ska på fest eller andra tillställningar.
Tider finns de flesta dagar från kl 18.


Hårbehandlingar/Make Up

PEROLA INPACKNING BY MARCIA TEIXERIA


-Gör ditt hår silkeslent, återfuktat och fullt av lyster i upp till 30 dagar!-


Vi introducerar stolt en av världens bästa inpackningar, Perola från USA!

Gör som stjärnorna och gör en Perola inpackning hos oss! Behandlingen återfuktar ditt hår och resultatet håller i upp till 30 dagar. Först tvättas håret två ggr med ett djuprengörande shampoo, därefter appliceras Perola Revive Smoothing Therapy och kammas igenom hela håret. Du sitter under värme i ca 20-30 min. Håret sköljs och Infuse Conditioning Masque appliceras följt av en hårbottenmassage och mer värme. och sedan plattas oljan in med en plattång med extra låg värme. Shampoonering med Detox Shampoo som rengör håret på djupet. Håret stylas därefter efter önskemål. Det ingår alltid climazontork i våra behandlingar!


.

PUREOLOGY


Hårvårdsmärket speciellt utvecklat för professionella colorister och deras medvetna kunder.
Pureology är utan tvekan en unik färgbevarande serie som saknar motsvarighet.

Våra koncentrerade och dryga ZERO SULFATE® schampon rengör skonsamt utan att tvätta ur färgen. Det exklusiva ANTI FADE COMPLEX® återskapar fresh-from-the-salon känslan efter varje behandling, medan de 100% VEGANSKA formulas erbjuder skräddarsydd och överlägsen vård för alla färgade hår.

Vi uppmanar dig att utforska Pureologys fantastiska värld:

-Upplev våra kompletta system för hårvård, styling och salongsbehandlingar
-Upptäck varför Pureology är förstahandsvalet för professionella colorister och deras medvetna kunder
-Se hur Pureology jobbar för hållbar utveckling och hur vi skiljer oss från alla andra


HAIRTIE


Vi säljer de nya snygga elastiska hårsnoddarna som håller tofsen på plats, ej sliter på håret, ej gör ont vid uppsättning och som du kan ha runt handleden utan att förstöra din övriga outfit! Du kan kombinera dina Hairties i mängder.

I USA är "Hair Ties" mycket populärt och det var två tonnringar som var först med att lansera Hair Ties. De ville kombinera en bra snodd som inte sliter på håret samtidigt som det skulle vara snygga att ha runt handleden.


NU SKIN - UPPTÄCK SKILLNADEN


Nu Skin®: Skillnaden som kan demonstreras. Sedan 1984 har Nu Skin® demonstrerat en distinkt annorlunda approach vad gäller verksamheten. Vi började med ett innovativt koncept av förstklassiga produkter och en unik global affärsmöjlighet. I förening med hängivet arbete från våra distributörer har denna enastående affärsmodell skapat ett storföretag troget sina grundvärderingar, som idag omsätter mer än en miljard US dollar. Med en omfattande företagsstrategi som guidar oss är vi redo för tillväxt, med en solid grund, innovativa produkter och en möjlighet i världsklass.

Om Nu Skin®
Nu Skin Enterprises är ett av världens största direktförsäljningsföretag, och består av tre produktvarumärken: Nu Skin®, Pharmanex® och Big Planet. Nu Skin® är ledande inom skapandet och distributionen av förstklassiga personvårdsprodukter, Pharmanex® producerar exceptionella hälso- och näringsprodukter och Big Planet gör teknologins fördelar tillgängliga för alla.

Följ länken för att se produktsortiment och beställnings info!


MOTIONS OIL MOISTURIZING SYSTEM


Motions Oil Moisturizing System är den produkt vi använder vid texturizers pga att spänst och styrka bevaras i håret för att volymreducera, definiera och framhäva de lockar man har.

Tester visar att hår som behandlats med Motions Oil Moisturizing System har upp til 20% mer fuktbalans kvar jämfört med andra kända relaxers system.

Detta gör att håret bibehåller ett friskt och starkt utseende och kan snabbt bli längre!

Den icke alkaliska syrebalanserade efterbehandlingen, inpackningen, innehåller även keratin och kolestrol som reparerar porösa och skadade toppar. Håret blir starkare och får en fin, frisk lyster.


HÅR KONTROLL -För utseende och hälsa!

Är ditt hår tunnt och risigt? Är färgen utan glans? Om dina naglar dessutom delar sig och bryts kan det bero på att kroppen saknar viktiga näringsämnen.

Hårkontroll/ Bionutrin är ett kosttillskott komponerat för att gr hår, hud och naglar bästa möjliga näring i form av vitaminer, mineraler, amnosyror och spårämnen. Helt enkelt viktiga byggstenar för hår, hud och naglar. Dosering:1 tablett morgon och kväll. Askens innehåll räcker för 2 månaders förbrukning. Ingredienser: Öljäst, mikrokristallinsk cellulosa, C-vitamin, methionin, tricalsiumfosfat, åkerfräkenextrakt, kiselsyra, L-lysin, niacin, havsalger, syloid FP 244, pantotensyra, inositol, L-Cystin, zinoxid, järnfumarat, magnesiumstearat, E-vitamin, nässelextrakt, PABA, koppargluconat, mangan, A-vitamin, folsyra, biotin, selen.


MARCIA TEIXERIA - Det bästa valet för din keratin behandling!


Vi har tre olika Sulfatfria schampoon som passar till din Brazilian Keratin Treatment!

Håret får naturlig glans utan tyngd. De innehåller Babaçu och Cupuaçu som är anti-oxidanter och ger skydd för färgat och permanentat hår med solskyddsfaktor samt gör håret mjukt och följsamt.

Shampoona finns även i Daily Use och för Normalt hår med fuktgivande och glansgivande ämnen såsom superantioxidanten Acai och Lemongrass. Du kan använda vilket shampoo du önskar till din Brazilian behanding! Tillhörande conditioners finns även till varje serie.

*BKT Buriti Serum innehåller värmeskydd och ger och glans och styrka till din BKT behandling!

*BKT Leave In Spray återfuktar håret dagligen och har värme och UV skydd!

*BKT Keratin Inpackning kan du göra varannan tvätt, efter 20 min, skölj ur och fortsätt med leave in produkten för maximalt resultat!


MIXED CHICKS, MIXED KIDS & HIS MIX -Märket för alla med mixat hår!


MIXED CHICKS
Denna serie passar utmärkt för dig med naturella lockar eller texturizer. Produkterna är alkoholfria, det finns ett sulfatfritt shampoo med color safe skydd samt ett djuprengörande shampoo och fräsch leave in produkt som definierar dina lockar med perfekt finish. I serien finns ett Hair Silk serum som ger glans med en lätt fräsch apelsindoft och inte tynger eller lämnar beläggningar kvar i håret.

MIXED KIDS LINE
En serie med fyra produkter, helt utan parabener och alkohol. Definierar och återfuktar samt utreder ditt barns lockiga hår. Fräscha milda dofter i färgglada förpackningar. Rekommenderas!

HIS MIX, en serie utvecklad speciellt för män med shampoo och leave in conditioner.
Serien doftar fräscht, tynger ej ned håret eller lämnar beläggningar.

OBS! Mixed Chicks Leave in Conditioner och His Mix Leave in Conditioner innehåller GLUTEN


STYLINGREDSKAP


Till våra kunder säljer vi professionella fönar, plattänger, stylingjärn, fönkammar, borstar med mera.

Tala med din frisör för rekommendation och val av redskap.


BABY CURL CARE - Enkelt och skonsamt för din baby!


Med den skonsamma och ekologiska serien som består av fyra delar, shampoo, conditioner, moisturizer och en leave in creme rengör du och vårdar din babys hår och hårbotten!

PEEK-A-BOO TEARLESS SHAMPOO
Rengör skonsamt din babys hår och hårbotten med lugnande botaniska ämnen. Rekommenderas för extra känslig hy. Endast det bästa för din dyrbara ängel!

PATTY CAKE CONDITIONER
Med äkta organisk aloe vera juice utvunnen ur fruktkött av den läkande plantan återfuktar och skyddar denna conditioner din babys känsliga hårbotten.

RING AROUND THE CURLIES LEAVE IN CREME
Innehåller endast godkända organiska ingredienser * Ophthalmology Tested *
Kan användas i blött eller torrt hår. Mjukar upp, de frizzar och sträcker ut din ängels lockar.

ITSI BITSY SPIDER MOISTURIZER
Innehåller endast godkända organiska ingredienser. Kan användas i blött eller torrt hår.
Reder skonsamt ut, de frizzar och sträcker ut din ängels lockar.


CURLY Q´S - För alla barn med lockigt hår


En av världens bästa hårvårds serier för barn med lockigt hår av alla ursprung.

CURLY Q´S CUTIE CLEANSING CREAM
Krämig sulfatfritt skonsamt shampoo som återfuktar, rengör och återställer ditt hår i ett enda steg! Innehåller bl a morotsolja, salivablad och arnicaextract. Använd Coconut Dream Conditioner efter.

CURLY Q´S COCONUT DREAM CONDITIONER
Förändrar torrt, skadat, lockigt, färgbehandlat eller kemikalisk behandlat hår på några minuter! Återställer hårets fuktbalans samt ger näring och styrka till hårstrået. Perfekt att använda efter man sköljt håret utan shampoo mitt i veckan.

CURLY Q´S MOIST CURLS MOISTURIZER AND DETANGLER
Återfuktande leave in produkt. Garanterad återfuktning och förbättring till de frizzigaste lockar, mjukar upp det hårdaste hår och reder ut de mest trassliga tovor.

CURLY Q´S MILKSHAKE
Exklusiv krämig återställare för dina lockar! Denna produkt kommer mjuka upp, defrizza och ge en silkeskänsla till alla lockiga strukturer. Garanterad silkeskänsla! Cremen är gjord på ren cocosnöt och aloe vera mjölk. TIPS! Kan användas både som balsam eller leave in!

CURLY Q´S CUSTARD
Denna cream med soufflé känsla gjord på mango och sheasmör defrizzar och separerar lockarna med stadga och fukt. Ger en mjuk, naturell och utsträckande stadga. Perfekt för lite tjockare hår!

CURLY Q´S RADIANT RINGLETS
Fastare cream som separerar och defizzar dina lockar samtidigt som den tillför fukt och glans samt sträcker ut de.

CURLY Q´S JELAOUSY
Ett icke uttorkande botaniskt Geléserum som ger smidighet, separerar lockarna och ger stadga till håret. Lockarna håller hela dagen!

CURLY Q´S MIMOSA ELIXIR
Växer håret sakta är detta produkten! Stimulerar hårväxten och ger en otrolig glans samt styrka!


EMPRESS SILKWEAR


-Ditt hår, dina frisyrer kommer alltid att se bäst ut när du sover på silke!

En hel produktserie gjord av det finaste silket från USA. Örngott, silk scarfs m m. Även för Barn!

Se fullständigt sortiment på vår webbshop!


INDO ASIAN HUMAN HAIR -The best you can get!


Det 100% äkta löshår vi arbetar med kommer från Indo Asian Human Hair i LA. Boka en kostnadsfri rådgivning där vi tar fram den hårfärg och hårstruktur på löshåret som passar ditt hår bäst!

Håret finns i french refine, spanish wavy, bone straight, loose curls och bodywave samt custom blends.

Beställning tar ca 14 dagar från orderdatum. Betalas vid beställning.

Färger finns i alla nyanser från 1 till 33 samt mixade. Man kan även beställa guldtoner och blondare nyanser. Prover finns på salongen. Tänk på att databilder aldrig kan motsvara verkliga färger.
Kom in för en perfekt färgmatchning.

Om du bor långt ifrån kan du beställa håret via oss ändå. Maila salongen för info om tillvägagångssätt.
Leveranstiden är 14 arbetsdagar från beställning.

Längder finns från 10" (25 cm) och upp till 28" (70 cm).

Håret kan vid god skötsel återanvändas flera gånger. Som en service vid köp av Indo Asian Human Hair och en utförd extentions behandling på vår salong hjälper vi till vid ev reklamation av löshåret. Observera dock att man får ett helt nytt hår i utbyte om det är använt, inte pengarna tillbaka.


REDKEN -För det är DU värd!


Redken´s banbrytande forskning har i mer än 50 år givit oss de mest avancerade produkter till professionella salonger. Teknologin, som bygger på proteiner och surt pH, länkar alla Redken´s produktserier samman. Genom att kombinera produkter inom hårvård, styling och hårfärg uppnås därmed en unik synergieffekt som ger ett optimalt resultat. Här ligger styrkan utav modern forskning.

Redkens hårvårdssystem är en komplett produktserie med shampoo, conditioners och treatments som arbetar för att förbättra hårets struktur från insidan till utsidan. Detta är möjligt tack vare Redken´s patenterade Interbond Conditioning System, ett transportsystem som levererar en kombination av specialiserade ingredienser för både hårets inre struktur och till hårets fjällskikt. Resultatet blir ett sunt och vackert hår.

Proffsvård i exklusiv förpackning till alla våra kräsna kunder! Se www.redken.com för mer information.

Vi använder även REDKENS färgsystem för utmärkta färger i bästa nyanser och hållbarhet. Genom sina specialingredienser kan du direkt efter en permanent t om bleka håret upp till ljusaste blond utan skada. Kalla och varma blonda nyanser samt moderna toner fås av detts imponerande färgsystem.

REDKEN´s permanent är världsomspunnen. Redan för 5 år sedan frågade kunder efter den på salongen. NU kan vi erbjuda denna lyxiga och hållbara permanent. Den gör håret silkeslent och lockigt efter val av spolstorlek. Du kommer aldrig bli nöjdare!


ADORABLIZED© OCH SOUL IN BEAUTY©


Salongens egna varumärken. Ensamrätt till ett varumärke gäller även på Internet.

Förväxlingsbarhet

En varumärkesregistrering hos oss på PRV ger dig möjlighet att hindra andra från att i näringsverksamhet använda kännetecken som är förväxlingsbara med ditt varumärke. Kännetecken som liknar varandra anses som regel förväxlingsbara om de avser varor eller tjänster av samma eller liknande slag. Ett väl ansett varumärke har extra hög grad av kännedom (så kallad renommé) i kundkretsen och bland allmänheten. Har du ett sådant varumärke kan du oftast förhindra all kommersiell användning av kännetecknet som domännamn. Domännamn har en global verkan.

En nationell varumärkesregistrering hos oss på PRV ger en ensamrätt till varumärket inom Sveriges gränser. Ett domännamn har global verkan på så sätt att domänadressen kan nås över hela världen. Om en domännamnsregistrering skett i ond tro och inkräktar på ditt varumärke finns möjligheter att vidta åtgärder för att få intrånget att upphöra. Detta gäller även om domännamnet registrerats utanför Sveriges gränser.


BESÖKSADRESS:

KUNGSHOLMS STRAND 169
T - Fridhemsplan eller buss 65 från Vasagatan mot Fredhäll, gå av vid station Industrigatan
112 48 STOCKHOLM

ÖPPETTIDER SALONGEN:

Måndag - Fredag: Endast efter bokningar

Lördag: 10 - 15

Webbokningen har öppet dygnet runt!

KONTAKTA OSS:

Tel: 08 - 651 15 50

E-post: afrohair@afrohair.se

WEBBOKNING: BOKA TID HÄR
Hyperskins - Webb 2.0, Grafiskdesign och CMS-verktyg