.Barn

Barn

Ditt lockiga underverk


Ditt barns första besök på en frisörsalong är avgörande för framtida relationer till sitt hår!

Vi på BHC of Sweden har flerårig vana av barn och tar ut extra tid och jobbar med stort tålamod eftersom vi vet hur viktigt det är för barnet att känna sig trygg och varsamt behandlad när man reder ut lockar eller gör flätor.

I många fall är barnen extremt hårömma och vi tar hänsyn till det samt försöker hjälpa de att överkomma sin hårömhet genom att förklara vad våra produkter gör, använda milda och skonsamma produkter samt att vara fasta och konkreta i vårt jobb.

Vi har extra skonsamma produkter med låga Phvärden så det inte uppstår allergier eller problem om de råkar äta de eller få i t ex ögonen. För att förhindra att de minsta barnen ska få vatten eller shampoo i ögonen har vi även shampooneringsskärmar som vi oftast inte behöver använda då barnen är så duktiga och kan följa instruktioner.

Bra att tänka på inför besöket:

*Prata med barnet om behandlingen och vad som kommer att hända, du hittar information på hemsidan under hårbehandlingar

*Ta gärna med något som barnet tycker om, leksak, dvd med film, en bok eller liknande

*Sitt helst i vänte delen när barnet blir behandlat, oftast gnäller barnen mindre när föräldern inte står bredvid, om barnet blir ledsamt kan ni givetvis stötta men det är till vår hjälp att frisören kan få kontakt med barnet och förklara vad som sker i ensamhet. Bäst är att komma när allt är klart som en belöning för barnet!

*Ta med mellanmål, frukt eller liknande att äta under behandlingen

*Se till att barnets hår är så genomkammat som det går och följ instruktioner innan behandlingen

*Boka gärna en tid då barnet är mätt och utvilat

*Ta gärna med en bärbar DVD med film till barnet

*Har ni syskon med till barnet, tänk på att hålla de sysselsatta så de inte stör frisörernas jobb eller det barn som blir behandlat.

Vi vill påpeka att 99% av våra kunder redan gör ovanstående tillämpningar och de flesta behandlingar går utan problem! ALLA barn får klubbor efter besöket för att de har så varit duktiga!

Välkomna med Era lockiga underverk till oss!


Barnpriser upp till 10 år


Alla barn under 10 år har en speciell prislista med extra reducerade priser. Därefter är det -10% i rabatt på alla ordinarie behandlingspriser. Mellan 13-19 år kan de även gå med i vår kostnadsfria Teen Club och få ytterligare rabatter och förmåner.

Barn
Barn
Barn

.

BKT ERBJUDANDE I APRIL


Under hela april månad kan du göra ett BKTPKT för 2200,- eller en BKT inkl toppklp för 1800,-. Boka via webbokningen eller ring 08-6511550.


PIERCING - ERBJUDANDE! ÖRA - NÄSA - NAVEL


Drömmer du också om en snygg navelpiercing? Eller kanske en näspiercing? Just nu kan du göra din Blomdahl navelpiercing för endast 600 kr (ord pris 800 kr), Hål i näsan för 150 kr (ord pris 250 kr) eller två hål i öronen, plastic eller guld/silvertitan för endast 200 kr (ord pris 400 kr) Boka via webbokningen. Gäller längst t om 30/4-17.


BHC VIPKORT 2017


NU kan du som vår kund köpa årets populära BHC VIPkort för endast 199 kr/st som ger dig hela -30% i rabatt på 1 st valfri behandling eller produkt till ordinarie priser under hela 2017. Kortet kan ENDAST köpas via Swish till 0765675406 och kommer sen fraktfritt till dig på posten tillsammans med ditt kvitto! MAX 1 BHCVIP kort/kund!


BESÖKSADRESS:

KUNGSHOLMS STRAND 169
T - Fridhemsplan eller buss 59 från Vasagatan
112 48 STOCKHOLM

ÖPPETTIDER SALONGEN:

Måndag - Fredag: Endast efter bokningar

Lördag: 10 - 15

Webbokningen och Webbshopen har öppet dygnet runt!

KONTAKTA OSS:

Tel: 08 - 651 15 50

E-post: blacknussafrohair@outlook.com

WEBBOKNING: BOKA TID HÄR
WEBSHOP: HANDLA VÅRA POPULÄRASTE PRODUKTER HÄR
Hyperskins - Webb 2.0, Grafiskdesign och CMS-verktyg