.Barn

Barn

Ditt lockiga underverk


Ditt barns första besök på en frisörsalong är avgörande för framtida relationer till sitt hår!

Vi på BHC of Sweden har flerårig vana av barn och tar ut extra tid och jobbar med stort tålamod eftersom vi vet hur viktigt det är för barnet att känna sig trygg och varsamt behandlad när man reder ut lockar eller gör flätor.

I många fall är barnen extremt hårömma och vi tar hänsyn till det samt försöker hjälpa de att överkomma sin hårömhet genom att förklara vad våra produkter gör, använda milda och skonsamma produkter samt att vara fasta och konkreta i vårt jobb.

Vi har extra skonsamma produkter med låga Phvärden så det inte uppstår allergier eller problem om de råkar äta de eller få i t ex ögonen. För att förhindra att de minsta barnen ska få vatten eller shampoo i ögonen har vi även shampooneringsskärmar som vi oftast inte behöver använda då barnen är så duktiga och kan följa instruktioner.

Bra att tänka på inför besöket:

*Prata med barnet om behandlingen och vad som kommer att hända, du hittar information på hemsidan under hårbehandlingar

*Ta gärna med något som barnet tycker om, leksak, dvd med film, en bok eller liknande

*Sitt helst i vänte delen när barnet blir behandlat, oftast gnäller barnen mindre när föräldern inte står bredvid, om barnet blir ledsamt kan ni givetvis stötta men det är till vår hjälp att frisören kan få kontakt med barnet och förklara vad som sker i ensamhet. Bäst är att komma när allt är klart som en belöning för barnet!

*Ta med mellanmål, frukt eller liknande att äta under behandlingen

*Se till att barnets hår är så genomkammat som det går och följ instruktioner innan behandlingen

*Boka gärna en tid då barnet är mätt och utvilat

*Ta gärna med en bärbar DVD med film till barnet

*Har ni syskon med till barnet, tänk på att hålla de sysselsatta så de inte stör frisörernas jobb eller det barn som blir behandlat.

Vi vill påpeka att 99% av våra kunder redan gör ovanstående tillämpningar och de flesta behandlingar går utan problem! ALLA barn får klubbor efter besöket för att de har så varit duktiga!

Välkomna med Era lockiga underverk till oss!


Barnpriser upp till 10 år


Alla barn under 10 år har en speciell prislista med extra reducerade priser. Därefter är det -10% i rabatt på alla ordinarie behandlingspriser. Mellan 13-19 år kan de även gå med i vår kostnadsfria Teen Club och få ytterligare rabatter och förmåner.

Barn
Barn
Barn

.

PIERCING - ERBJUDANDE!


Drömmer du också om en snygg näspiercing? Just nu kan du göra Blomdahl Hål i näsan för 150 kr (ord pris 250 kr) eller två hål i öronen, plastic eller guld/silvertitan för endast 300 kr (ord pris 400 kr) Boka via webbokningen. Gäller längst t om 30/11-18.


SKONSAMT SHAMPOO


Har du testat shampoot från Mixed Chicks ännu? Det är milt, sulfatfritt, bevarar hårets naturliga oljor samt har färgskydd. Perfekt för dig som gör keratinbehandlingar men älskar Mixed Chicks-serien. Doftar underbart!


DITT HÅR KOMMER ÄLSKA DEN...

BKT´s Buriti Serum är mjukgörande, fuktighetsbevarande, rik på antioxidanter samt värmeskyddande med nyckel ingrediensen Buritifruktolja. Framröstad i USA som en av världens bästa håroljor!


BESÖKSADRESS:

KUNGSHOLMS STRAND 169
T - Fridhemsplan eller buss 65 från Vasagatan mot Fredhäll, gå av vid station Industrigatan
112 48 STOCKHOLM

ÖPPETTIDER SALONGEN:

Måndag - Fredag: Endast efter bokningar

Lördag: 10 - 15

Webbokningen har öppet dygnet runt!

KONTAKTA OSS:

Tel: 08 - 651 15 50

E-post: afrohair@afrohair.se

WEBBOKNING: BOKA TID HÄR
Hyperskins - Webb 2.0, Grafiskdesign och CMS-verktyg